úterý 9. prosince 2014

The Most Beautiful Christmas (#5)

Tento projekt mám na svědomí já a Snow Fairy. 

Počásí stojí za prd, alespoň můžu dnešní večer strávit s knihou a ne s učebnicí matematiky, to je také pokrok :) Dnes se pro změnu zaměříme na bloggery. 

Mně sníh nevadí, vlastně ho mám ráda, ale jen ten nadýchaný... ne namrzlý, neboli ledovku. To se potom kloužu a když to po mně nekdo hodí, fakt to bolí :D 

Máš rád/a sníh? 

Sníh miluju. Podle mě k Vánocům prostě patří a je obrovská škoda, že v posledních letech máme spíše Vánoce na blátě. Vždycky, když sníh přece jen napadne, mám pocit, že má vše takovou tu správnou atmosféru, kdy povětšinou nechci dělat nic jiného, než si udělat teplé kakao, zalézt do postele s dobrou knihou a občas koukat z okna, jak sníh padá a vytváří nadýchanou pokrývku.

Výnimočne sa tento rok na sneh teším. Páči sa mi, ak je všetko pokryté snehom, hlavne ak je ten sneh pevný a netopí sa. :)

Kája (Books world)
Fuj, sníh. Nemám ho ráda! 

Táňa (My book world)
Ano sníh mám moc ráda už od dětství! sáňkování jsem si nikdy nemohla odpustit  -bohužel je každý rok méně a méně což mě mrzí!    

Milujem ho, ale len za oknom! Akonáhle ho cítim vo vlasoch, na bunde či topánkach, je mi zima a nestrpím ho.

Wayll from Wonderland (Waill's Wonderland)
Sníh zbožňuju. Přijde mi, že zima je s ním tak nějak vřelejší a příjemnější, i když je to asi nesmysl. Vlastně mi ani nikdy nepřišlo, že je ve sněhu až takové kouzlo, dokud se nestala jedna příhoda s cizinci. Naše škola se účastní programu, kdy k nám na týden přijedou studenti z nejrůznějších zemí světa. Právě během toho týdnu, kdy k nám loni přijeli, začalo sněžit. A půlka z nich viděla sníh poprvé v životě. Přišlo mi naprosto senzační, jak uchvácení z něj byli :)

Rodaw (Knihánkov
Ano, moc! A když je na Štědrý den sníh, jsem nejšťastnější na světě

Miluju sníh! Hlavně, když můžu sedět za oknem a pozorovat, jak sněží. Ne že bych neměla ráda lyžování nebo tak, ale nemám ráda zimu, takže sníh raději pozoruji z bezpečí teplíčka.

Knižní kukátko (Knižní kukátko
Na jednu stranu, na druhou ne. Mám ho rád, jelikož přináší jistou čistotu, ale taky nemám, protože díky němu přicházejí mé zdravotní potíže :)

Vanilka (Knihomolky)
Sníh doslova a do písmene miluji.  

0 komentářů:

Okomentovat

Pokud se Vám článek líbil, napište mi to! Jsem ráda za jakoukoliv zpětnou vazbu, i tu negativní.