sobota 9. června 2012

Tweety s city

Název: Tweety s city                                                                                                                       Autorka: Elizabeth Rudnicková                                                                           Nakladatelství: CooBoo                                                                                                     Počet stran: 270                                                                                                            Rok vydání: 2012                                                                                                          Česká anotace: Claire nemůže uvěřit, že si ji na Twitteru našel její vysněný kluk. Myslela si, že si jí nikdy ani nevšimne, ale jak se zdá, rozumí jí líp než kdokoliv jiný. Twittersmír je ale záhadné místo, kde se občas přátelé chovají jinak než v reálném světě. A aby toho nebylo málo, Claire si uvědomí, že je zamilovaná do úplně posledního kluka, který kdy připadal v úvahu…


Moje hodnocení obálky : 3/5
Moje hodnocení : 4/5

Můj názor... 

Kniha mě zaujala už tím , že je psaná v tweetech, e-mailech a blozích. Přišlo mi to jako zajímaví nápad tak jsem neváhala a objednala jsem si jí. Musím přiznat , že jsem jí zhltla hodně rychle. Opravdu se mi líbil i ten příběh a byla i hodně vtipná. No prostě se četla jedním dechem. Knihu v e-mailech jsem už četla, ale to jenom jednu a to od Meg Cabotové. 


Příběh se točí kolem holky Claire, která je zabouchnutá do kluka z její školy. Její nejlepší kamarádka se jmenuje Lottie a s Claire si říkají (nebo spíš píšou) všechno. Nic si netají a baví se o všem. No tedy nejvíc o klukovi jménem Jac , do kterého je Claire zamilovaná. Ale to ještě neví , že je do ní zamilovaný její kamarád Will. Potom je tu Bennet, který vše uskutečnil a který píše svůj blog. 

Když se Will rozhodne uskutečnit jeden z Bennettových nápadů tak se teprv začnou dít věci. Clairy si  myslí, že si ji do přátel přidal její vysnění kluk a také si myslí, že je to on s kým si píše, ale je trochu na omylu. Není to její vysněný kluk, ale Will její kamarád....

Claire jsem si oblíbila. Přišla mi velmi rozhodná a milá. A to, že Willovi odpustila bylo také velmi krásné. Lottie jsem měla také ráda, protože se snažila Claire pomoct jak se jen dalo a velmi ji ve všem podporovala. Willa jsem chápala. To proč se vydával za kluka Clairiných snů jsem prostě chápala. A v neposlední řadě je tu Bennett. Jeho hlášky a vtípky jsem si prostě zamilovala. Cely příběh byl velmi krásný a dojemný hlavně ten konec ♥ Jsem ráda, že to skončilo dobře.
Obálka knihy se mi líbí. Ten obrázek toho kluka s holkou je vážně pěkný a dokonale sladěný s nápisem. Proto dávám obálce 3 hvězdičky.

1 komentář:

  1. ja si už tiež chcem prečítať túto knihu 8D veľmi sa mi lúbi námet 8)
    pekná recenzia 8)

    OdpovědětVymazat

Pokud se Vám článek líbil, napište mi to! Jsem ráda za jakoukoliv zpětnou vazbu, i tu negativní.